“OUATIMD was een uitdaging”

sonakshisinha01Sonakshi Sinha is van mening dat haar rol in haar volgende release, Once Upon Ay Time In Mumbaai Dobara!, de perfecte opvolger is na haar intense rol in Lootera.

“Dit was een echte uitdaging na Lootera”, zegt de 26-jarige actrice. “De rol van Jasmine is uitdagend en entertainend. Daarnaast werd verwacht dat ik zowel met Akshay als met Imran een goede chemie deelde. Dit is een hele andere rol dan wat ik eerder heb gedaan en ik hoop dat het publiek dat ook zal zien.”

Ze voegt toe dat ze bij het kiezen van haar rollen en de films ze afgaat op haar eerste indruk. “Ik heb nooit iets gepland. Ik ga af op mijn eerste gevoel…en wat ik graag in de bioscoop zou willen zien.”

De misdaad-gangsterfilm is het vervolg op de hit Once Upon A Time In Mumbaai uit 2010. Het verhaal gaat verder waar de volgende film is geëindigd. Akshay Kumar stapt in de schoenen van Emraan Hashmi als Shoaib Khan. Hij is nu de baas van de onderwereld nadat hij succesvol zijn mentor en voorganger, Sultan Mirza, wist te vermoorden.

OUATIMD, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Imran Khan, Sonakshi Sinha en Sonali Bendre, is geregisseerd door Milan Luthria en staat gepland voor een release op 15 augustus.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.