Meer SRK en Ranbir voor Deepika?

deepika_padukone2012Deepika Padukone is een van de meest gevraagde actrices op dit moment. En na de release van Chennai Express gonst het weer van de geruchten. Ze zou namelijk hebben getekend voor de nieuwe SRK-film Happy New Year.

Naast Happy New Year zou de 27-jarige actrice ook hebben getekend voor Imtiaz Ali’s volgende film met Ranbir Kapoor. De actrice wilt echter niet op deze zaken vooruitlopen en speelt het safe door het nieuws nocht te bevestigen noch te ontkennen.

“Ik geloof dat elke film zijn eigen lot heeft. Ik geloof dat films mij kiezen en niet andersom. Als het voor mij is bedoeld zal het gebeuren”, aldus Deepika. “Binnenkort worden mijn nieuwe films bekendgemaakt. Eerst de release van Chennai Express en de promotionele activiteiten voor Ram Leela.”

Wanneer haar wordt gevraagd naar wat voor soort rol ze op zoek is, geeft ze aan dat ze graag een biopic zou willen doen. “Ik had graag de rol van Mary Kom willen spelen, die nu door Priyanka Chopra wordt gedaan. Ik geloof wel dat zij de juiste persoon is voor de film. Maar een biopic zou geweldig zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.