Shah Rukh Khan en Gauri zijn elkaars beste vrienden

0

Shahrukh-Gauri-KhanHet is vandaag International Friendship Day en in een huwelijk is niets belangrijkers dan een goede vriendschap te hebben met je partner. In een recente poll zijn superster Shah Rukh Khan en zijn vrouw Gauri uitgeroepen tot het koppel dat elkaars beste vrienden is.

De enquête werd uitgevoerd door een datingsite om erachter te komen welk Bollywoodkoppel niet alleen liefde uitstraalt, maar ook elkaars beste vrienden zijn. SRK en Gauri wonnen met maar liefst 45,3 procent van de stemmen. Het stel trouwde in 1991 en hebben drie kinderen – Aryan, Suhana en Abram Khan.

OP de tweede plaats eindigde Madhuri Dixit en echtgenoot Sriram Nene met 32,3 procent van de stemmen. De derde plaats ging naar Farhan Akhtar en zijn vrouw Adhuna met 22,5 procent stemmen.

Wie is volgens jou het Bollywoodkoppel met de beste vriendschap?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.