Katrina Kaif boos over vakantiefoto’s

katrina kaifActrice Katrina Kaif voelt zich verraden, nadat een deel van de Indiase pers ‘inbreuk maakte op haar privacy’ door privéfoto’s van haar en Ranbir Kapoor tijdens een vakantie op Ibiza te publiceren.

In een open brief uit ze haar ontevredenheid.

Ik schrijf dit om te zeggen dat ik boos, bedroefd en verraden voel nadat mijn foto’s in een filmmagazine zijn gepubliceerd. Deze werden vervolgens door andere media overgenomen. De foto’s zijn tijdens mijn vakantie gemaakt, zonder mijn toestemming, door iemand die in een daad van lafheid de foto’s vervolgens heeft gebruikt voor commercieel gewin.

Vandaag de dag is er een vorm van journalistiek ontstaan waarbij de journalisten azen op beroemdheden op alle mogelijke manieren en hierbij alle grenzen van privacy en fatsoen overschrijden. Het publiceren van deze foto’s geeft steun aan deze vorm van journalistiek.

Ik verzoek alle media om deze foto’s niet meer te publiceren. Ik heb een geweldige relatie met de media en ben altijd toegankelijk geweest. Er is geen reden voor genieperig gedrag.

8 REACTIES

  1. Ik snap echt niet waarom katrina kaif zo boos is, want ja als je stiekum hanky panky doet, moet je ook de consequenties dragen.

    Kat just chill

  2. …waarom maak je dan zulke foto’s, je weet toch wat ermee gebeurd! Media is de duivel… die ligt altijd op de loer vooral als je famous bent schatje…

  3. oeff vind haar echt zoo schijnheiliggg heee eerst gaat ze bloot op het strand liggen en vanalles met ranbir doen en dan zit ze te zeuren over fotos eigen schuld!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.