Bipasha en Harman klaar voor huwelijk?

Bipasha-HarmanKunnen we binnenkort weer een Bollywoodhuwelijk verwachten? Volgens de laatste geruchten lijkt het erop dat Bipasha Basu en Harman Baweja klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie.

Nadat Bipasha begin van dit jaar de relatie nog ontkende, begint het er sterk op te lijken dat de twee wel degelijk een serieuze relatie hebben met elkaar. Ze worden de laatste maanden vaak samen gespot in nachtclubs, romantische etentjes of ze zijn samen aan het chillen in Goa.

Bipasha’s styliste onthulde laatst nog dat het geen verrassing zal zijn wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen. Beide zouden namelijk zwijgen over hun relatie, omdat ze allebei een moeilijke break-up achter de rug hebben (Bipasha met John en Harman met Priyanka). De media bleef beide achtervolgen met vragen en om dit te vermijden, spreken ze hier liever niet over.

Wat vind jij van dit nieuwe koppel in Bollywood?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.