Release Dhoom 3 niet uitgesteld

LogoDhoom3De release van Dhoom: 3 is niet uitgesteld. De film verschijnt deze kerst wereldwijd in de bioscopen. Dit bevestigt Yash Raj Films.

De laatste paar weken doen diverse geruchten de ronde dat Dhoom:3 zou zijn uitgesteld tot 2014. Aamir Khan zou de release willen uitstellen, omdat hij niet tevreden zou zijn met bepaalde scenes en Katrina zou uit de running zijn vanwege een blessure of een ziekte.

“Dit is niet waar”, aldus Rafiq Gangjee van marketing en communicatie YRF. “De release van Dhoom:3 is niet uitgesteld. Het plan was altijd om deze film met kerst uit te brengen. En voor eens en altijd…Dhoom:3 verschijnt deze kerst in de bioscoop.”

Het is jammer dat geruchten als deze vaak leiden tot grote teleurstelling bij de fans. Het productiebedrijf moest ook vorig jaar diverse keren reageren op onzinberichten met betrekking tot de film Jab Tak Hain Jaan toen een journalist uit Engeland scenes en liedjes lekte. Ook ditmaal is een scene en een liedje van Dhoom:3 gelekt, maar YRF kiest ervoor daar niet op te reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.