Deewana: remake of vervolg?

DeewanaIedereen herinnert zich de film Deewana uit 1992 met in de hoofdrollen Rishi Kapoor, Divya Bharti en Shah Rukh Khan. De makers van het origineel, producent Guddu Dhanoa en regisseur Raj Kanwar komen opnieuw samen voor een gelijknamige film…een remake of een vervolg?

Deewana was Shah Rukh Khan’s grote debuut. De film werd een hit en SRK kreeg lovende kritieken voor zijn acteerprestatie. Twintig jaar later zijn de makers van plan om het verhaal nieuw leven in te blazen met een twist.

Producent Guddu zegt echter dat het gaat om een compleet nieuw verhaal. “We maken een romantische film, maar het is een ander verhaal dan Deewana uit 1992. We gebruiken de titel Deewana, maar zijn van plan er nog iets aan toe te voegen. Het is net als de Bhatt’s hun reeks van Murder en Jannat hebben gemaakt. Daar werken wij nu aan.”

Het script ligt klaar en dus kan de zoektocht naar de juiste acteurs beginnen. Zal deze versie van Deewana opnieuw het debuut zijn een veelbelovend acteertalent die over enkele jaren de top in Bollywood bereikt? En, misschien nog wel het meest belangrijke, is het vervolg net zo boeiend als het origineel?

1 REACTIE

  1. Of het vervolg net zo boeiend is als het origineel?!? Wat een stomme vraag…
    Als ik het verhaal lees dan lees ik toch echt dat de producent dezelfde titel zal gebruiken, maar dat het een geheel ander verhaal zal zijn!! hahahaha… echt een
    domper dit stuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.