Zanjeer remake is anders dan origineel

Ram-Charan-Teja-In-ZanjeerFilmmaker Apoorva Lakhia zegt dat zijn nieuwe film Zanjeer, een remake van de gelijknamige film uit 1973, anders is dan het origineel. Een van de verschillen is dat deze versie meer commerciële elementen bevat.

“Ik ben erg blij met de manier waarop de film er nu uitziet. De remake is anders dan het origineel. Het is een commerciële film met elementen dat een groot publiek zal aanspreken. Dit project is mij erg dierbaar en ik ben zeer nerveus over de release,” aldus de regisseur.

Apoorva voegt toe dat hij blij is met de acteerprestaties van onder meer Ram Charan en Priyanka Chopra.

De eerste twee trailers van de film zijn al uit, maar de echte promotie begint pas in augustus. Welke activiteiten er zullen plaatsvinden wilt Apoorva niet onthullen. “De promotie van je product is zeer belangrijk en dus zullen wij dit ook groots aanpakken.”

Zanjeer is geproduceerd door Amit Mehra met in de hoofdrol Ram Charan Teja, die de rol van Amitabh Bachchan overneemt. Priyanka Chopra stapt in de schoenen van Jaya Bachchan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.