SRK opnieuw vader geworden

SRK-family-1Shah Rukh Khan is voor de derde keer vader geworden. Hij en zijn vrouw Gauri zijn de trotse ouders geworden van een jongetje.

SRK maakte het bericht bekend in een officiële brief. “Temidden van al het lawaai is het mooiste geluid dat van onze pasgeboren baby, AbRam. Hij werd enkele maanden te vroeg geboren, maar is nu eindelijk thuis.”

De afgelopen maanden waren zeer stressvol voor de familie, omdat de baby te vroeg geboren was en iedereen zich zorgen maakte over zijn gezondheid.

De baby is via IVF-draagmoederschap ter wereld gekomen. “Wij willen iedereen bedanken artsen, verpleegkundigen en medisch personeel die zijn leven mogelijk hebben gemaakt.” Hij voegt toe dat het hele draagmoederschap proces is gebonden door “strikte geheimhouding”.

Daarnaast doet hij een beroep op allen “om ons in staat stellen dit ogenblik te koesteren als een familie”.

Shah Rukh Khan en Gauri trouwden in 1991 en hebben al twee kinderen, Aryan (15) en Suhana (13).

6 REACTIES

  1. Ik dacht dat shk een gelovige moslim was maar blijkbaar niet, want draagmoederschap mag helemaal niet in Islam, ik beordeel hem niet is zijn eigen keuze maar eerlijk gezegd verminderd dit een beetje de liefde voor shk, ik hield van zijn acting, karakter en van zijn gelovige kant, maar ja nu valt de ene:( jammer

  2. @guli en Udhini,
    wat een onzin, ze hebben toch recht op een kind?
    Mohammed was ook kind, ook hij was het product van een draagmoeder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.