Akshay Kumar: “Bollywood is alles voor mij”

akshay-kumar_2Hij begon zijn filmcarrière in 1991 met de film Saugandh en ruim 20 jaar later behoort Akshay Kumar tot een van de bekendste acteurs in India. Akshay kijkt terug op zijn carrière en bedankt de filmindustrie voor haar warme welkom.

“Dit is waar ik ben begonnen. Dit is wat ik heb opgebouwd, hier verdien ik mijn brood mee. Ik ben zeer dankbaar voor alles wat de filmindustrie mij heeft gegeven. Het betekent veel voor mij. Sterker nog, Bollywood betekent alles voor mij.”

Akshay, die altijd al bekend staat als de Khiladi van Bollywood, wordt vandaag de dag gelabeld als een van de meest ‘winstgevende’ acteurs, omdat zijn films als Housefull 2 en Rowdy Rathore meer dan 100 crore wisten op te brengen.

Deze nieuwe titel ziet hij wel zitten. “Wie wilt er nu niet bekend staan als een winstgevende acteur? Daar worden producenten alleen maar blij van. De opbrengsten van een film zijn belangrijk om te overleven in deze industrie. Aan het eind van de dag zijn het de producenten die belangrijk zijn.”

Met zijn nieuwe film, Once Upon A Time In Mumbaai Dobara, zien we Akshay opnieuw in actie zoals we dat van hem gewend zijn. “Het is een combinatie van actie en romantiek, een dodelijke combinatie. Ik vind het een geweldige film en hoop dat het publiek dit ook vind. Ik kijk uit naar de release.”

De trailer van Once Upon A Time In Mumbaai Dobara kreeg een goede respons van het publiek. De film staat gepland voor een release op 15 augustus.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.