Sonam Kapoor wilt regisseren

sonam-kapoor-styleActrice Sonam Kapoor zegt in een recent interview dat ze zichzelf over enkele jaren wel een film ziet regisseren. “Naast een acteercarrière, zie ik mijzelf, over tien jaar, ook wel achter de camera staan als regisseur.”

De 28-jarige fashionista begon haar carrière in de filmindustrie achter de schermen in 2005 als assistent-regisseur bij Sanjay Leela Bhansali bij de film Black.

In 2007 maakte ze haar acteerdebuut met de film Saawariya van Sanjay Leela Bhansali, waarin ze te zien was naast Ranbir Kapoor. Terwijl zijn carrière in de lift zat, zagen we dat Sonam te maken had met een reeks van flops waaronder Thank You, Mausam en Players.

“Dat waren verkeerde keuzes”, zei de actrice in een interview. “Je kunt niet altijd winnen.”

Dit jaar lijkt daar verandering in te komen, want de actrice heeft vier grote films om naar uit te kijken. Ten eerste Raanjhanaa, gevolgd door Bhaag Milkha Bhaag en de remake van Rekha’s Khoobsurat. Het zijn allemaal verschillende rollen en de actrice is tevreden met hoe haar carrière er nu uitziet.

“Je bent jong, je maakt fouten. Je hebt een idee in je hoofd en een beeld van bepaalde films die je wilt doen, maar dan realiseer je je dat je niet op de juiste weg zit. Je probeert een andere weg in te slaan en hopelijk heb je dan geleerd van je eerdere fouten.”

Laten we hopen dat Sonam inderdaad heeft geleerd van haar fouten, want op dit moment zien veel mensen haar liever achter de camera staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.