Ranbir Kapoor in Karan Johar’s volgende film

RanbirKaranFilmmaker Karan Johar is alweer druk bezig met het script van zijn volgende film en hoewel die nog niet helemaal klaar is kunnen wij je alvast laten weten dat de hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Ranbir Kapoor.

Karan heeft de afgelopen jaren de rol van producent gespeeld voor de films Wake Up Sid en Yeh Jawaani Hai Deewani en heeft altijd de wens geuit dat hij ook als regisseur een keer wilde samenwerken met Ranbir.

Het script waar de regisseur momenteel aan werkt schijnt een liefdesverhaal te zijn dat zich afspeelt in Lahore. De opnames van deze film staan gepland voor begin 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.