Sonakshi krijgt astronomisch bedrag voor Welcome back?

sonakshisinha01Vervolgfilms worden vandaag de dag beschouwd als de manier om snel geld te verdienen. Na Race 2, Shootout at Wadala en Aashiqui 2 is het tijd voor Welcome Back!

Enkele weken geleden werd gemeld dat John Abraham een van de hoofdrollen zal vervullen en dat hij een geweldig bedrag heeft ontvangen voor deze film. Nu is het laatste gerucht dat Sonakshi Sinha is benaderd voor de vrouwelijke hoofdrol tegenover John en ook zij krijgt een ongelooflijk hoog bedrag voor deze film.

Een vraag die op het puntje van iedereens tong ligt is natuurlijk: Is zij het wel waard? Het is namelijk niet zo dat zij momenteel wordt gezien als een topactrice. Of zijn de makers gewoon wanhopig om een hit te maken van Welcome Back, zo wanhopig dat ze bereid zijn om hier veel geld voor neer te tellen?

4 REACTIES

  1. omg wrm zijn jullie zo negatief over sonakshi sorry hoow ze kan beter acteren dan katrina en de veel andere actors in bollywood die alleen hun vieze bloote lichamen zien. Ze is mooi en kan goed acteren dus ik vind dat ze het zeker waard is !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.