Salman en Katrina komen samen voor itemsong

Salman-KatrinaZijn Salman en Katrina samen of niet of is ze werkelijk met Ranbir Kapoor? Daar wordt iedere dag wel over gespeculeerd door de Indiase media. Nou, het schijnt voor de relatie tussen Salman en Katrina niet uit te maken, want zij komen binnenkort samen voor een itemsong voor de nieuwe film van regisseur Sawan Kumar Tak.

De regisseur werkt momenteel aan het vervolg op zijn hitfilm Souten uit 1983. Sawan Kumar is al jaren bezig met het vervolg en veel mensen hadden de hoop al opgegeven.

De ex-geliefden hebben al toegezegd om in de film te verschijnen. Wanneer de opnames voor het nummer beginnen is niet onthuld. Salman en Katrina waren voor het laatst samen te zien in de film Ek Tha Tiger.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.