Karan Johar wilt kind adopteren

Karan Johar at IIFAFilmmaker Karan Johar, ongetrouwd, onthult dat hij graag een baby wilt adopteren. In een recent interview zegt hij dat het adopteren van een kind aan de top van zijn prioriteitenlijst staat.

De 41-jarige filmmaker voegt toe dat hij de steun van zijn moeder, Hiroo Johar, heeft. “Ik ben ervan overtuigd dat wij het kind een prachtig leven kunnen geven. En wie wilt er nu geen gezin?”

Karan is niet de eerste persoon in Bollywood die deze stap neemt. Salman Khan’s familie adopteerde Arpita en ook actrices Raveena Tandon en Sushmita Sen hebben allebei twee meiden geadopteerd.

6 REACTIES

  1. Gay’s mogen geen kinderen adopteren. Dan zullen het kinderen ook normaal vinden om gay te zijn. Terwijl dat een belachelijk vreemd ziekte is.

  2. Zielig dat karan niet uit de kast durft te komen! Ik denk dat hij altijd single en eenzaam zal blijven! Net als die professionele idioot Salman Khan! 🙁

  3. @ suresh volgens mij ben jij de grootste idioot om Salman khan een idioot te noemen alleen omdat hij niet wil trouwen is toch zijn eigen keuze!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.