Kareena Kapoor: “Ik hoop dat ik sterf op de set”

Kareena-Kapoor01-2012Terwijl actrices als Lara Dutta, Dia Mirza en Preity Zinta hun geluk proberen als producent onthult Kareena Kapoor dat ze absoluut geen plannen heeft om ooit films te gaan produceren. Ze houdt het liever bij acteren en hoopt zelfs haar laatste adem uit te kunnen blazen op een filmset.

“Ik heb nooit interesse gehad in productie, regie of schrijven. Vanaf kleins af aan ligt mijn interesse bij het acteren en dat blijft altijd zo. Ik hoop zelfs dat ik mijn laatste adem kan uitblazen op een set,” aldus Kareena.

Kareena Kapoor is afkomstig uit de beroemde Kapoorfamilie, die legendes heeft als haar overgrootvader Prithviraj Kapoor en grootvader Raj Kapoor. Haar ouders, Randhir Kapoor en Babita, waren ook allebei zeer populaire acteurs. Haar zus, Karishma Kapoor, was de eerste vrouwelijke Kapoor die ging acteren.

Kareena Kapoor werkt momenteel aan twee films: Prakash Jha’s Satyagraha en Punit Malhotra’s Gori Tere Pyaar Mein.

3 REACTIES

  1. Kareena hoort niet meer op het witte doek thuis…. Ze heeft haar beste tijd gehad… Tijd voor een nieuwe generatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.