Droom wordt werkelijkheid voor Manish Paul

manish-paul8Je kent Manish Paul vast wel als presentator van de tv-shows Dance India Dance, Jhalak Dikhhla Jaa en India Got Talent. De 30-jarige maakt zich nu op voor zijn grote debuut in Saurabh Verma’s Mickey Virus, die gepland staat voor een release op 17 mei. Die lang gekoesterde droom wordt nu eindelijk werkelijkheid.

“Net als vele anderen in de tv-wereld, heb ik ook altijd al in films willen werken. Maar ik was niet wanhopig, dus heb ik geduldig gewacht op het juiste moment en het juiste script. Mickey Virus is een komische thriller. Het publiek zal mij zien in een komische rol, maar niet alleen dat want ik speel een hacker. Ik hoop dat het publiek net zo van de film zal genieten als van mijn tv-optredens.”

In de film speelt de populaire presentator de rol van een hacker. Voor de film is Manish maar liefst 14 kilo afgevallen. Hij is trots op het resultaat. “Ik heb heel hard gewerkt aan mijn lichaamsbouw. Het duurde zes maanden om die six-packs tevoorschijn te toveren, dankzij een leger-achtig regime te volgen en als een maniak te werken.”

Manish voegt toe dat hij geen plannen heeft om de tv-wereld te verlaten voor Bollywood. “Ik ben nu bezig met mijn filmcarrière, maar dit betekent niet dat ik stop met TV. Ik keer zeker weer terug.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.