Nu een film over de Delhi groepsverkrachting

killtherapistDe afschuwelijke groepsverkrachting, die vorig jaar december in Delhi plaatsvond en de hele natie schokeerde, wordt nu het onderwerp van een nieuwe film. Dit maakte producent Siddhartha Jain bekend.

De film, getiteld Kill The Rapist, gaat echter meer over vrouwelijke empowerment en krachtdadige wraak dan over de verkrachting zelf.

“Wij zullen de verkrachting niet laten zien. Als we dat wel zouden doen lopen we het risico om aangeklaagd te worden wegens sensatiezucht en provocative.”

Jain voegt daaraan toe: “Onze film gaat niet over de trauma van een verkrachting, maar over een jong meisje die op een vindingrijke manier wraak neemt. De slogan van de film slogan luidt: Ab har ladki Nirbhaya. We willen verkrachters afschrikken met deze film.”

De hoofdrol in de film wordt gespeeld door een nieuwkomer. Zij wordt getraind in martial arts om zichzelf te presenteren als een Indiase versie van Uma Thurman in Kill Bill.

Kill the Rapist wordt geregisseerd door Sanjay Chhel.

“We beginnen binnenkort met de opnames en hopen de film in drie maanden te hebben afgerond. Met deze film hopen wij een duidelijk beeld te kunnen geven van de rol van de vrouw in de maatschappij van vroeger en nu.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.