Neefje Anil Kapoor in SOTY 2?

MohitMarwahNa het grote succes van de film Student of the Year maakte filmmaker Karan Johar bekend dat hij van plan is een franchise te maken van dit concept en dat hij met elk deel nieuwkomers zal introduceren.

Nu gaat het gerucht dat Karan al druk bezig is met de casting van het tweede deel. De eerste student die hij op het oog heeft is een neefje van Anil Kapoor, Mohit Marwah.

Mohit speelde de hoofdrol in een korte film getiteld Strangers in the Night. De film was geregisseerd door Shakun Batra, die zijn regiedebuut maakte met Ek Main Aur Ekk Tu. Karan was zo onder de indruk van zijn acteerprestaties dat hij zeker een kans maakt op een hoofdrol in SOTY 2.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.