Sunny en Kangna’s romantische komedie

ilovenyIn hun eerste film samen, Radhika Rao en Vinay Sapru’s I Love NY (I Love New Year), mixen Sunny Deol en Kangana Ranaut romantiek met komedie.

Het verhaal draait om twee vreemden die elkaar ontmoeten op oudejaarsavond en volgt de chaos en drama die de dagen erna ontstaat. De ontmoeting zorgt niet alleen voor ravage in hun eigen levens, maar ook in het leven van hun partners.

“Het is een komedie van fouten. Kangana en ik konden goed met elkaar opschieten, dat helpt tijdens zo’n film en je kunt dat zien in de film. Ze is erg serieus en toegewijd aan haar werk”, aldus Sunny Deol.

“Toen ik deze film had getekend, werden mij weinig scripts aangeboden waar de actrice de ruimte krijgen om te performen. Mijn personage is rommelig en verward. Ik vond dit interessant, omdat ik in het dagelijks leven zeer gedisciplineerd ben”, zegt Kangana.

Vinay en Radhika hopen met I Love NY een nieuwe frisse blik te geven op dit genre.

I Love NY, geproduceerd door Bhushan Kumar en Krishan Kumar (T-series), staat gepland voor een release op 26 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.