“Salman Khan is de grootste publiekstrekker”

SalmanKhanDabanggNa zijn hits als Wanted, Ready, Dabangg en Bodyguard kunnen we met gemak de conclusie trekken dat Salman Khan momenteel een van de winstgevende acteurs is in Bollywood. Filmmaker Karan Johar is van mening dat het echter meer is dan alleen zijn films.

“Salman’s sterrenstatus gaat verder dan zijn films. Mensen gaan naar een film alleen omdat Salman Khan erin zit. Hij is meer dan alleen maar een superstar.”

Salman Khan en Karan Johar hebben maar een keer samengewerkt en dat was tijdens de film Kuch Kuch Hota Hai. “Hij zat in mijn debuutfilm. Daarna hebben we hem veel films aangeboden, maar helaas is dat niets geworden. Iedereen droomt ervan om met hem te werken. Hij is de grootste publiekstrekker”, aldus Karan.”

Het is afwachten of Salman Khan wel kan samenwerken met Karan, want zoals het er nu uitziet zit Salman helemaal volgeboekt tot eind 2014.

5 REACTIES

  1. Hij kan niet acteren. Hij is lomp. Omdat hij niet getrouwd is, vinden veel vrouwen/meisjes hem aantrekkelijk. Veel van zijn movies slaat nergens op.
    Shah Rukh Khan is de beste acteur. Hij is THE KING of Bollywood.

  2. Ja, laat hem maar presenteren. Dat gaat hem beter af.. Laat het acteren maar over aan de nieuwe generatie.

  3. Aryan jij bent echt in de war, sha rukh is de king van de WC.

    Salman is de beste acteur, en hij is en blijft King Khan Salman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.