Varun Dhawan is weer single

varun dhawanVind jij Varun Dhawan ook een hottie? Grijp je kans, want de 25-jarige acteur is weer single. De acteur en zijn vriendin Natasha hebben recent een punt gezet achter hun relatie.

Het success van Varun is een van de redenen dat de relatie is stukgelopen. Daarnaast is Natasha recent naar London verhuisd voor haar studie Fashion Design. Een LAT-relatie werkte niet vanwege hun drukke schema’s en het tijdsverschil.

Varun en Natasha waren al vijf jaar lang bij elkaar. Volgens een vriend van het stel was het niet makkelijk voor Natasha om met een acteur te daten. “Het leven veranderde zo snel na de release van Student of the Year. Ze hadden beide gesproken over hoe het zal zijn en hoe ze ermee om zouden moeten of kunnen gaan. Maar dan komt dat moment van de release en dan is het toch moeilijker dan gedacht.”

Varun en Natasha zijn nog altijd goede vrienden en storten zich beide nu volledig op hun carrieres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.