Vidyut is de nieuwe actieheld

vidyut_jamwalProducent Vipul Shah ziet veel potentie in zijn ontdekking Vidyut Jamwal. Hij is ervan overtuigd dat Vidyut, na Akshay Kumar, de volgende ster is die zal schitteren in het genre actie.

“Toen ik met hem samenwerkte voor Force, wist ik dat deze jongen veel potentie had. Daarom heb ik hem ook gekozen voor Commando. We hebben veel voorbereidingen getroffen voor de rol en ik denk dat we datgene wat we wilden wel hebben bereikt. Vidyut wordt zeker de actieheld van deze generatie.”

Actiechoreograaf Franz Splihaus werkte maanden aan de vechtscenes voor Commando, vertelt Vipul. “Hij choreografeerde de stunts in zijn studio en stuurde deze naar ons op. Op die manier konden wij ons voorbereiden voordat hij met zijn team arriveerde.”

Vidyut voert alle stunts in Commando uit zonder kabels.

Commando staat gepland voor een release op 12 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.