“Trouwen is geen misdaad voor een actrice”

kareena kapoor en saif ali khanKareena Kapoor, die vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met acteur Saif Ali Khan, zegt dat trouwen geen misdaad is voor een actrice. Het is jammer dat het in de huidige samenleving nog altijd zo wordt gezien.

“Wanneer een meisje verliefd is, een relatie heeft of trouwt, dan betekent dit niet meteen dat het publiek hun personages in films niet zullen accepteren. Verliefd worden of trouwen is toch geen misdaad?”

Ze voegt toe dat het persoonlijke leven van een artiest niet kan worden gemengd met het professionele leven. “Films en het huwelijk zijn twee verschillende aspecten in het leven en die hoor je los van elkaar te zien.”

Kareena denkt dat er vandaag de dag, door de komst van sociale media, ook wellicht meer over wordt gesproken dan vroeger, want vroeger gingen actrices na het huwelijk ook gewoon door met hun werk.

“Ik denk dat mensen er nu meer over praten, maar kijk eens naar vroeger, Waheedaji of Sharmilaji. Zij waren allebei getrouwd, maar gaven prachtperformances in films als Daag, Amar Prem en Guide.”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.