Chitrangada Singh: “Ik werk net zo hard als voor mijn eerste film”

chitrangada-singh-joker1Actrice Chitrangada Singh, die bekend is van de films Hazaaron Khwaishen Aisi, Yeh Saali Zindagi en Inkaar, zegt dat ze ook vandaag de dag net zo hard werkt als ze deed voor haar eerste project.

“Het niveau van de inspanning voor een film verandert niet. Ik werk nog steeds net zo hard, alleen de manier waarop je de moeite doet verandert. Ik werk nog steeds net zo hard als dat ik deed voor mijn eerste film.” Ze voegt toe dat de verandering ligt aan het soort script en de regisseur waar je mee werkt.

Op de vraag hoe de haar carrière combineert met haar familie antwoordt ze: “Op een of andere manier lukt het allemaal prima.”

Eerder deze maand ging het gerucht dat de actrice wegens haar drukke werkschema in Bollywood geen tijd meer zou hebben voor haar gezin en een punt wilde zetten achter haar huwelijk. De actrice ging niet verder in op vragen over haar priveleven.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.