Neha Sharma geeft advies aan beginnende acteurs

NehaSharmaNeha Sharma, die haar filmdebuut maakte met Crook, was vorig jaar te zien in Teri Meri Kahaani en Kya Super Kool Hain Hum. Met deze films heeft ze zichzelf goed kunnen promoten.

Toch is haar laatste film, Jayantabhai ki Luv Story, waarin ze te zien was naast Vivek Oberoi geen hit geworden. Dit betekent echter niet dat haar carrière voorbij is. De actrice is hard aan het werk en is druk bezig met audities. “Ik ben blij met de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Het wordt moeilijker wanneer je film flopt. Niemand gelooft in je talenten totdat je film een hit is. Je bent niemand in Bollywood tenzij je een ster bent”, aldus Neha.

Neha zegt dat het belangrijk is om in contact te komen met de juiste personen. “Zelfs na vier films is het moeilijk om in contact te komen met bekende regisseurs. In Bollywood zijn er 4 a 5 bekende castingagenten die de audities plannen en daar moet je het van hebben. Ga nooit in op het advies van een tussenpersoon, maar stap direct naar de castingdirector. En daarna wees geduldig, geloof in jezelf en omring jezelf met de juiste personen.”

Dus mocht je dromen van een carriere in Bollywood, onthoud dan deze wijze woorden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.