John en Bipasha weer bij elkaar?

bipasha-johnJohn Abraham en Bipasha Basu zijn de afgelopen weken regelmatig met elkaar gespot in restaurantjes. Zouden ze weer bij elkaar zijn?

Het stel ging in 2011 niet echt op een vriendschappelijke manier uit elkaar en John gaf toe dat hij besloten had om de relatie te beeindigen. Bipasha was er kapot van, maar twee jaar later lijken de twee weer normaal met elkaar te kunnen omgaan.

John maakte eerder dit jaar bekend dat hij heel graag in het huwelijksbootje wilde stappen met zijn vriendin Priya Runchal, maar de afgelopen paar weken is John regelmatig gespot met zijn ex-vriendin Bipasha Basu. Ze zijn samen te vinden in restaurantjes en andere uitgaansgelegenheden en lijken het altijd zeer gezellig te hebben met zijn tweeen.

Priya zit momenteel in London voor een MBA-studie van twee jaar. Moet zij zich zorgen maken?

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.