Manisha Koirala keert in juli terug naar India

ManishaKoiralaActrice Manisha Koirala, die momenteel in New York wordt behandeld voor eierstokkanker, keert waarschijnlijk pas in juli terug naar India. Dit maakte haar manager recent bekend.

“Manisha herstelt goed. Ze is nu beter. Er staat nog niets vast, maar waarschijnlijk keert ze in juli terug naar India”, aldus haar manager Subroto Ghosh.

Recent uitte de 42-jarige actrice, bekend van haar rollen in Bombay en Lajja, nog haar teleurstelling over de manier waarop haar ‘vrienden’ in Bollywood haar de rug toekeerden.

“Heel langzaam veranderen de schaduwen van vriendschappen in een droom. Heb ik ooit vrienden gehad met wie er beloften waren voor steun in goede en slechte tijden? Teleurgesteld, ja… ik ben teleurgesteld, maar dan het leven geeft je ook nieuwe hoop en nieuwe vrienden. In de hoop dat deze vriendschappen wel enige waarde hebben in plaats van alleen leuke tijden.”

Manisha was voor het laatst te zien in Ram Gopal Varma’s Bhoot Returns. Of de actrice ook terugkeert in films is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.