Sajid Khan’s fascinatie met de letter H

HimmatwalaRegisseur Sajid Khan is geen man van loze beloften en heeft dat keer op keer opnieuw bewezen met zijn films die allemaal superhits zijn en meer dan 100 crore wisten op te brengen bij de box-office.

En als we eens kijken naar zijn films, ontdekken we een fascinatie voor de letter H: Heyy Babyy, Housefull, Housefull 2. Op 29 maart staat zijn vierde film alweer klaar voor release Himmatwala. Daar is de H weer. Dit doet ons denken aan Ekta Kapoor, Karan Johar en Rakesh Roshan, die ook allen een voorliefde hebben voor de letter K.

Toen Sajid gevraagd werd of hij dit bewust doet, zegt hij dat dit puur toeval is. Laten we hopen dat de letter H hem ook ditmaal weer een superhit bezorgd.

Himmatwala, met in de hoofdrollen Ajay Devgn en Tamannah, verschijnt vandaag wereldwijd in de bioscopen.

2 REACTIES

  1. Ik ben een “blanke ” dame van 52 en ben samen met mijn dochter naar HIMMATWALA geweest (omdat ik SINGHAM en BODYGARD al op DVD gezien had)….We hebben ontzettend genoten van de FILM en hopen dat er nog maar(veel) meer vertoond mogen worden en ….uitgegeven (het liefst met keuze voor nederlandse ondertiteling .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.