Succes van Race 2 smaakt naar meer

Saif-Ali-Khan-1Saif Ali Khan heeft met Race 2, die meer dan 100 crore opbracht, kunnen ruiken aan succes en daarom heeft hij besloten om meer commerciele films te doen. Dit zegt de acteur in een recent interview.

De Nawab benadrukt het belang van de zogenaamde 100 crore club. “Race 2 was een groot succes en toen begreep ik pas hoe belangrijk succes eigenlijk is. Ik wil zo succesvol mogelijk worden en daarom heb ik besloten om een tijdje alleen maar commerciele films te doen. Mijn volgende productie is waarschijnlijk mijn laatste ‘niche’ productie tenzij er echt iets bijzonders langskomt. Daarnaast zou ik ook graag samen met andere acteurs films willen produceren, maar alleen wanneer we een goed verhaal hebben uiteraard.”

Bullet Raja is voorlopig zijn laatste experimentele film. Saif legt uit: “Ik kijk er naar uit om samen met Sajid Khan en Prabhu Deva te werken. Ik werk momenteel aan Tigmanshu Dhulia’s Bullet Raja, een mix van artistiek en commercieel. Ik speel een zeer interessant personage. Laten we kijken hoe dit loopt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.