Ek Thi Daayan bevat elementen van The Omen en The Exorcist

0

emraanHoewel hij drie vrouwen om hem heen heeft in Ek Thi Daayan, is Emraan Hashmi echt de drijvende kracht van deze film. Volgens de acteur bevat de film elementen zoals je zag in films als The Omen en The Exorcist.

“Er zijn verschillende genres van horror en dan zijn er nog verschillende sub-genres waar je mee te maken hebt. Als je kijkt naar Hollywood en Koreaanse films en dat als criterium neemt dan denk ik dat Ek Thi Daayan in die categorie valt.”

“De film heeft bloedscenes zoals je zag in Evil Dead, maar bevat ook elementen van psychologische horror zoals in The Omen en The Exorcist.”

Ek Thi Daayan staat gepland voor een release op 18 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.