Madhuri Dixit: “Ik geloof niet in competitie”

madhuri-appVijf jaar na Devdas maakte ze een comeback met Aaja Nachle en opnieuw vijf jaar later is ze terug en ditmaal met twee films: Gulaab Gang en Dedh Ishqiya.

Vorig jaar maakten haar tijdgenoten Karishma Kapoor en Sridevi hun comeback met de films Dangerous Ishq en English Vinglish. Op de vraag of ze andere actrices als concurrentie beschouwd zegt de 45-jarige actrice dat ze niet in competitie gelooft. “Ik geloof niet in competitie. Ik doe waar ik van houd en daar geniet ik van.”

Over haar rollen in beide films wilt ze niet veel kwijt. “Het enige wat ik daarover kan zeggen is dat ik twee zeer sterke personages vertolk in beide films.”

Gulaab Gang vertelt het verhaal van een groep vrouwen die vechten tegen sociale onrechtvaardigheid. De film, geregisseerd door Soumik Sen, heeft tevens in de hoofdrollen Juhi Chawla, Mahie Gill en Shilpa Shukla. “Dit is de eerste keer dat ik met Juhi samenwerk. Ze is een heel lief persoon. Het was een geweldige ervaring om met haar te werken.”

In Dedh Ishqiya, het vervolg op de hit Ishqiya en geregisseerd door Abhishek Chaubey, werkt Dixit samen met de acteurs Naseeruddin Shah, Arshad Warsi en Huma Qureshi. “Het is een enorme eer om te mogen werken met Naseeruddin Shah. Hij is een geweldige acteur.”

De opnames van Gulaab Gang zijn voorbij. De actrice werkt nu aan Dedh Ishqiya. Beide films staan gepland voor een release in de tweede helft van dit jaar.

5 REACTIES

  1. Ze competeert met Sridevi, maar ze staat 2 keer hoger dan haar. Dus het is beter dat ze gewoon haar mondje houd ja.

  2. Invasie van bejaarden……Het geld is zeker op ! Hier zit toch echt niemand op te wachten….

  3. Uh…ik ken nog een paar… SALMAN KHAN, AKSHAY KUMAR, AJAY DEVGAN en SHARUKH!!!! DIE ZIJN OOK AL BEJAARD! DUS KIJK NIET ALLEEN NAAR DE DAMES…
    Sridevi en Madhuri daar kijk ik toch liever naar…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.