Script Dostana 2 eindelijk klaar

0

Dostana 2 John, Abhishek & Katrina Kaif-1Het script voor de opvolger van de hit Dostana uit 2008 is eindelijk goed gekeurd en de opnames staan gepland voor later dit jaar.

Eerder vorig jaar meldde Mansukhani dat het plan om een vervolg te maken voorlopig van tafel was, omdat ze niet tevreden waren over het script. Vervolgens is het team bij elkaar gekomen om elk detail te bespreken en het script volledig om te gooien.

Zodra een vervolg op een hit wordt aangekondigd dan zijn de verwachtingen torenhoog. Het is dus van belang dat het script beter is dan Dostana.

Producent Karan Johar en regisseur Tarun Mansukhani hebben nog niets bekend gemaakt, maar acteur Abhishek Bachchan liet al doorschemeren dat het vervolg er wel degelijk komt. “Tarun, Karan, John en ik hebben vorig jaar besloten dat dit het script is en dat we hiermee verder willen.”

Wie de vrouwelijke hoofdrol zal spelen is niet bekend. Wat we wel weten is dat Priyanka Chopra niet wordt herhaald in het vervolg. Er deden enkele geruchten de ronde dat Katrina Kaif is benaderd voor de hoofdrol, maar daar is niets over bevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.