Sooraj Barjatya moet wachten op Salman Khan

salmankhanZe werkten voor het eerst samen in de blockbuster Maine Pyaar Kiya uit 1989 en daarna volgden successen als Hum Aapke Hain Koun (1994) en Hum Saath Saath Hain (1999).

Filmmaker Sooraj Barjatya is klaar met het script van zijn volgende film, met de werktitel Bade Bhaiyya, maar hij kan pas volgend jaar beginnen met de opnames. Waarom? Salman Khan is dit jaar niet beschikbaar.

Volgens de laatste berichten hebben Salman en Soorajhet script al besproken, maar het lijkt haast onmogelijk om de opnames dit jaar nog te starten. Eerder deze maand begon Salman met de opnames van Sohail Khan’s Mental. Dit wordt zijn eerste release in 2013.

Na Mental, begint hij aan de opnames van Sajid Nadiadwala’s Kick. Daarna volgt No Entry Mein Entry en Prabhudeva’s volgende film. Met zoveel films voor dit jaar, zijn lopende rechtszaken en medische check-ups in Amerika lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat de opnames voor Sooraj’s film dit jaar zullen beginnen.

De regisseur is echter bereid om te wachten op Salman. Vorig jaar zei de filmmaker nog in een interview: “Het is nog te vroeg om iets te zeggen over de film, maar het is mijn droom om opnieuw met Salman samen te werken.”

We zullen dus nog even moeten wachten voordat we Salman Khan weer in de rol van Prem kunnen zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.