Deepika hecht geen waarde aan de 100 crore club

DP-2013“Ik kan geen zinloze rol spelen in een 100 crore film.” Dat zeg actrice Deepika Padukone in een recent interview. Ondanks dat haar laatste film Race 2 nu ook tot de befaamde 100 crore club behoort, hecht de 27-jarige actrice niet zoveel waarde aan de nieuwe maatstaf voor succes in Bollywood.

Als we kijken naar 2012 dan hebben maar liefst negen films (Ek Tha Tiger, Dabangg 2, Rowdy Rathore, Housefull 2, Agneepath, Barfi!, Jab Tak Hai Jaan, Son of Sardaar en Bol Bachchan) meer dan 100 crore (13.772.090) verdiend aan de box office.

Het opvallende aan de bovengenoemde films is dat enkele actrices in de meeste films geen sterke rol hadden. Dit vindt ook actrice Deepika Padukone.

Deepika was vorig jaar te zien in de hit Cocktail, waarin ze een sterke performance neerzette als Veronica. Terwijl veel actrices ervan dromen om deel uit te maken van de zogenaamde 100 crore club, heeft deze dame haar zinnen gezet op andere prestaties.

In een recent interview, waarin haar de keus wordt voorgelegd tussen de 100 crore club of een film als Cocktail, zegt de actrice dat zij liever niet te zien wilt zijn in een zinloze rol.

“Helaas strijken de acteurs nog altijd met de eer van een hitfilm. Maar als je kijkt naar de 100 crore films, zie je dat vrouwelijke personages bijna niets te doen hebben. Ik kan geen zinloze rol vertolken in een film alleen maar omdat ik weet dat het meer dan 100 crore zal opleveren.”

“Misschien dat andere actrices zich comfortabel genoeg voelen om alleen maar te playbacken en te dansen in films, maar ik zal altijd de voorkeur geven aan een film als Cocktail. De film en mijn rol is absoluut niet onopgemerkt gebleven. Ik heb veel profijt gehad van deze rol.”

8 REACTIES

  1. Oh… De troela is jaloers omdat ze op alle fronten overklast wordt door Katrina en Sonakshi…

    How pathetic…

  2. since 2007 in bollywood and she still doesnt know how to talk. first of all seeing ur talent directors wont take u in 100 crore club so thats why ur not interested.Giving a film like cocktail was because they saw your personality matches very good with that veronica LOL …

  3. AND BTW if she isnt interested why the hell did she sign Race 2 ..as her character was useless.She only got used by ppl ROFL

  4. Any why is she dying to work with Salman Khan??? As if female leads in a Salman movie have a lot to do!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.