Shilpa Shetty: “Huidige levensstijl oorzaak toename kankerpatiënten”

shilpa-shetty-Actrice Shilpa Shetty bracht recent enige tijd door met kinderkankerpatiënten. Volgens de 40-jarige actrice is de huidige levensstijl van de meeste mensen de oorzaak van de toename van het aantal kankerpatiënten. Ze hoopt dat mensen haar oproep om gezonder te leven serieus nemen.

“Ik heb het gevoel dat kanker is uitgegroeid tot een veel voorkomende ziekte. Vroeger hoorde je meer over schildklieren en diabetes. Nu hoor je dat elke tweede persoon kanker heeft. Het is best eng en ik heb het gevoel dat dit een gevolg is van onze levensstijl,” aldus Shetty tijdens een event van de Cancer Aid en Research Foundation.

Ze voegt toe: “Er is ook veel vervuiling. We eten ontzettend veel voedsel met steroïde en junk food. Onze levensstijl is verslechterd. Ik hoop dat ik mensen kan aansporen om te beginnen met een gezondere levensstijl om te kunnen genieten van een gezonder leven.”

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.