Bollywood keert Manisha Koirala de rug toe

ManishaKoiralaGeen van haar collega’s, met uitzondering van Deepti Naval, heeft contact opgenomen met Manisha Koirala tijdens haar strijd tegen kanker. De actrice, die in juli weer terugkeert naar India betreurt deze ontwikkeling en stort haar hart uit op Facebook.

“Heel langzaam veranderen de schaduwen van vriendschappen in een droom. Heb ik ooit vrienden gehad met wie er beloften waren voor steun in goede en slechte tijden? Teleurgesteld, ja… ik ben teleurgesteld, maar dan het leven geeft je ook nieuwe hoop en nieuwe vrienden. In de hoop dat deze vriendschappen wel enige waarde hebben in plaats van alleen leuke tijden”, aldus een depressieve actrice.

Manisha heeft echter wel ruime steun ontvangen van haar familievriend Subrata Roy Sahara, die ervoor heeft gezorgd dat zij de beste medische behandeling onderging in New York.

Haar buurman Gulshan Grover merkt hetzelfde. “Om een ??of andere reden zijn een aantal van haar naaste vrienden gestopt met het stellen van vragen over haar gezondheid. Misschien willen ze haar niet lastig vallen. Maar ik weet zeker dat iedereen bid voor haar spoedig herstel”, aldus Gulshan.

Goede vriend Jackie Shroff geeft toe dat hij al een maand geen contact heeft opgenomen. “Ik heb haar een maand geleden voor het laatst gesproken. Ik weet dat mensen die zichzelf voordeden als vrienden geen contact met haar hebben opgenomen. Terwijl ze juist nu haar vrienden nodig heeft.”

4 REACTIES

  1. Had niets anders verwacht van haaar bollywood collega’s, iedereen denkt daar alleen aan zichzelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.