Sajid Khan: “Sonakshi was mijn eerste en laatste keus”

Sonakshi-Sinha-Item-SongHet retro-nummer Thank God Its Friday uit de film Himmatwala is ontvangen met gemixte reacties. Terwijl een deel van het publiek laaiend is over het nummer en de choreografie, spreekt een ander deel kritisch over de keuze voor Sonakshi Sinha. Filmmaker Sajid Khan zegt in een recent interview dat Sonakshi zijn eerste en laatste keus was voor het lied.

“Sonakshi was mijn eerste en laatste keuze voor het lied. Ik had al besloten dat als ze het aanbod zou weigeren, ik het hele nummer zou schrappen.”

In het nummer is Sonakshi te zien in twee verschillende looks. De eerste is geïnspireerd door Parveen Babi in Shaan en de tweede is vergelijkbaar met de look van Sridevi in Chaalbaaz.

Voor Sonakshi moet een nummer speciaal zijn. “Ik dans graag, maar het nummer moet wel iets speciaals hebben wil ik hier deel van uit maken. Ook Go Go Govinda had iets speciaals en hetzelfde geldt voor Thank God Its Friday.”

De actrice voegt toe dat ze geen speciale voorbereidingen heeft getroffen voor het nummer. “Ik hoefde alleen aanwezig te zijn. Ik kende de nummers en de stijl van vroeger en mensen zeggen dat ik de charme van de vroegere actrices bezit dus dat heb ik gebruikt.”

Himmatwala, met in de hoofdrollen Ajay Devgn en Tamannah, staat gepland voor een release op 29 maart.

2 REACTIES

  1. jaja geen moeite doen Sona, er zijn genoeg domme mensen in Indië om het toch leuk te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.