SRK, Katrina en Abhishek Bachchan in Happy New Year

srk-katrina-bigawardAls we de laatste geruchten mogen geloven dan heeft Katrina Kaif recent getekend voor de vrouwelijke hoofdrol in Happy New Year, geregisseerd door Farah Khan. In deze film zal ze te zien zijn naast Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan en Pritviraj.

Shah Rukh Khan en Katrina Kaif waren vorig jaar nog samen te zien in Yash Chopra’s Jab Tak Hai Jaan en Farah Khan werkte voor het laatst samen met Katrina in Tees Maar Khan. Abhishek werkt momenteel met de populaire actrice in Dhoom 3.

We hopen dat dit nieuws snel wordt bevestigd, want dit is een combinatie om naar uit te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.