The Attacks of 26/11 is eerbetoon aan helden en slachtoffers

The-attacks-of-26-11Ram Gopal Varma’s film The Attacks of 26/11 staat gepland voor een release op 1 maart. In een recent interview zegt de filmmaker dat hij “in eerste instantie niet van plan was om een film te maken over de terroristische aanslagen van november 2008, maar dat producent Parag Sanghvi hem hiervan overtuigde”.

“Deze film is in het bijzonder een eerbetoon aan de helden en de slachtoffers van 26/11 en de gevoelens van de bevolking van India”, aldus Ram Gopal Varma.

Varma voegt toe dat de film zich richt op de gebeurtenissen in de nacht van de aanslagen, van 21:00 tot 01:00 tot het moment dat terrorist Kasab werd gearresteerd. De regisseur noemt de film een “emotionele interpretatie van de aanslagen”. Hij onthult tevens dat de film eindigt met de doodstraf van Kasab.

The Attacks of 26/11, met in de hoofdrollen Nana Patekar, Sanjeev Jaiswal en Ganesh Yadav, is geproduceerd door Eros International en Alumbra Entertainment Production.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.