Salman Khan wil kinderen, maar geen huwelijk

SalmanSalman Khan maakte zich recent op voor een chatsessie met zijn fans op Google+, waar hij zijn Salman Khan FanClub opende en tevens bekend maakte dat hij op zoek was naar een Dabangg fan die de fanpagina kon beheren.

Tijdens de chatsessies werd de 47-jarige acteur overspoeld met miljoenen vragen. En uiteraard vroeg een van zijn fans hem de vraag die hij zijn hele leven al hoort: Wanneer ga je trouwen en begin je aan kinderen?

Salman moest lachen en antwoordde: “Trouwen..ik heb geen idee. Maar kinderen, ik houd van kinderen en wil zelf ook heel graag kinderen. Ik ben bezig om een manier te bedenken zodat ik niet hoef te trouwen, maar wel gewoon de kinderen kan hebben.”

Het lijkt erop dat de acteur langzaamaan de deur dicht gooit voor de liefde. Laten we hopen dat hij de deur op een kier laat staan, want er is nog altijd hoop.

Ook werd hem naar het geheim van zijn succes gevraagd. “Geen geheimen. Ik doe steeds hetzelfde en doe geen moeite om mezelf opnieuw uit te vinden.”

Tevens onthult de 47-jarige acteur dat Dabangg 3 op de planning staat. “Er komt een Dabangg 3 en dat zal gaan over het begin van Chulbul Pandey.”

6 REACTIES

  1. Word het niet tijd om je in de rechtbank te verantwoorden voor het doodrijden van een persoon. Als je geen acteur was geweest zat je allang achter de tralies. Maar geld en je zgn godstatus, die de Indiërs je geven, houden je buiten de bak.

  2. als in plaats van hem nu hretik of amitabh was was je blij geweest mr raj..ik weet waar die haat vandaan kom!!

  3. Er zijn genoeg wezen in India! Laten ze daar maar eerst naar omkijken. Een kind heeft nog steeds een vader en een moeder nodig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.