Sushant Singh Rajput nog niet getrouwd

sushant-ankitabigDe afgelopen maanden deden er diverse geruchten de ronde dat acteur Sushant Singh Rajput en zijn vriendin Ankita Lokhande in het geheim zouden zijn getrouwd.

De 27-jarige acteur ontkent het gerucht en zegt dat hij en zijn vriendin nog niet zijn getrouwd. Wanneer zij het huwelijksbootje instappen is nog niet besloten, maar zodra er een datum bekend is zal de hele wereld het weten.

“Ik hoor deze geruchten al drie jaar. Waarom zouden wij in het geheim trouwen terwijl wij al die jaren zo open en eerlijk zijn geweest over de relatie. Wij hebben niets te verbergen, dus als we een datum hebben geprikt dan laten wij het de hele wereld weten,” aldus een lachende Sushant.

Sushant Singh Rajput en Ankita Lokhande ontmoetten elkaar op de set van Pavitra Rishta en zijn al vier jaar gelukkig samen.

Op dit moment houdt de acteur zich bezig met de release van zijn eerste film Kai Po Che, die vandaag wereldwijd in de bioscopen verschijnt. De film ging begin deze maand in premiere op het Filmfestival van Berlijn, waar het lovende kritieken ontving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.