Wonen Rani en Aditya samen?

rani-aditya-shaadiAl sinds enkele jaren gaat het sterke gerucht dat Rani Mukerjee een relatie zou hebben met Aditya Chopra, zoon van wijlen regisseur Yash Chopra. Volgens de laatste geruchten wonen Rani Mukherjee en Aditya Chopra al geruime tijd samen als een getrouwd stel.

De geruchten werden vorig jaar nog sterker toen Rani met de familie op vakantie ging. Ook stond ze de familie bij toen Yash Chopra in het ziekenhuis lag en na zijn overlijden. De actrice was tevens, samen met de familie, aanwezig bij de onthulling van het standbeeld van Yash Chopra, waar Shatrughan Sinha Rani Mukherjee adresseerde als een lid van de Chopra-familie.

Een bron onthult aan een dagblad: “Rani en Adi wonen al sinds twee jaar samen. Yashji had Rani ook al geaccepteerd als zijn schoondochter.”

Hij vervolgt: “Ze wonen samen in Rani’s huis in Juhu. Adi is vaak te vinden, maar uit respect voor Aditya’s levensstijl heeft Rani de relatie altijd ontkend.”

Of de bron gelijk heeft wordt niet bevestigd door het koppel, maar alles wijst erop dat de twee al geruime tijd samen zijn.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.