Salman Khan belooft zoon bodyguard een Bollywooddebuut

Salman-zwaaitSalman Khan staat bekend om nieuwe gezichten een kans te geven in Bollywood. De acteur is onder meer verantwoordelijk voor het grote debuut van Sneya Ullal, Katrina Kaif en Zarine Khan. De acteur is nu van plan om de zoon van zijn bodyguard Shera onder zijn hoede te nemen.

Salman heeft het gevoel dat Shera’s zoon Tiger geschikt is voor een carrière in Bollywood. De jongen ziet er goed uit en heeft een geweldige persoonlijkheid en dat maakte dat Salman de 20-jarige jongen adviseerde om zich voor te bereiden op een acteercarrière.

Salman heeft het project al wel aangekondigd, maar het kan nog even duren voordat het publiek een glimp zal opvangen van deze ster in wording. De jongen bereidt zich momenteel voor door acteer- en danslessen te nemen.

Salman geeft jongeren graag een kans. Dit komt voort uit zijn eigen ervaringen. Ondanks dat hij de zoon is van schrijver Salim Khan, heeft de acteur nooit de naam van zijn vader gebruikt om vooruit te komen in het leven. Hij was vastberaden om er zelf iets van te maken en begon als model voor een advertentie van Honda. Dat is wanneer hij een kans kreeg op een filmcarrière. Hij begrijpt heel goed hoe de filmindustrie werkt en geeft jongeren, die potentie hebben, graag een kans in Bollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.