Gaat Chitrangada scheiden?

chitrangada-singh-jyoti-randhawaDe laatste jaren zit haar Bollywoodcarriere in de lift. Na haar acteerprestaties in Desi Boyz en Inkaar en haar act als itemgirl in Joker is Chitrangada Singh momenteel een van de meest gezochte actrices. En terwijl het heel erg goed gaat in haar professionele leven, schijnt haar persoonlijke leven geen droomwereld te zijn. Als we de laatste geruchten mogen geloven dan staat zij namelijk op het punt om te scheiden van haar man, de Indiase golfer Jyoti Randhawa.

De geruchten zijn ontstaan omdat de actrice niet meer bij haar familie in Delhi woont. Haar man schijnt ook niet echt blij te zijn met het feit dat zij zo vaak weg is en dus niet meer tijd heeft voor hem en hun zoon Zorawar. Ook haar vriendschap met acteur John Abraham zit hem niet lekker.

Chitrangada wilde recent geen commentaar geven op haar priveleven, maar zei wel dat “het leven niet perfect is”.

2 REACTIES

  1. Laat ze maar lekker scheiden, want als het niet gaat, dan gaat het niet. En ik vind, dat niemand zichzelf moet wegcijveren voor de ander.

  2. Mooie meid, ze weet wat ze wilt. Als ze samen niet gelukkig zijn dan maar scheiden. Een ervaring rijker zou ik zeggen. All the best meid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.