SRK en Kajol – meest romantische koppel in Bollywood

DDLJDilwale-Dulhania-Le-Jayenge_Poster_LandscapeBollywood filmliefhebbers acteurs Shah Rukh Khan en Kajol uitgeroepen tot het meest romantische koppel op het witte doek. De enquête werd door Sanona ™, het grootste online Indiase Pay-Per-View filmportaal in Engeland, uitgevoerd op sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter, via e-mail en via de filmportaal zelf.

De sterren, die samen te zien waren in blockbuster films als Dilwale Dulhania Le Jayenge, Kuch Kuch Hota Hai en Kabhi Khushi Kabhie Gham hadden competitie van diverse Bollywoodkoppels uit verschillende decennia. Een van de meest genoemde redenen waarom mensen kozen voor SRK en Kajol is hun zinderende chemie in de iconische film Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995).

“Er was een groot verschil tussen de nummer 1 en de rest. Dit geeft aan dat SRK en Kajol werkelijk de harten van miljoenen mensen hebben weten te veroveren in de afgelopen 20 jaar. Zij zijn wellicht het enige koppel dat daadwerkelijk publiek naar de bioscopen kan trekken puur op basis van hun aanwezigheid in een film”, aldus Adam Davies, CEO van Sanona.com.

Acteur Shah Rukh Khan blijkt overigens werkelijk de titel van King of Romance waard, want hij is de enige acteur die twee keer in de lijst staat.

Top 10 Meest Romantische Bollywoodkoppels

1. Shah Rukh Khan en Kajol
2. Dharmendra en Hema Malini
3. Raj Kapoor en Nargis
4. Amitabh Bachchan en Rekha
5. Anil Kapoor en Madhuri Dixit
6. Rishi Kapoor en Neetu Singh
7. Shah Rukh Khan en Rani Mukerji
8. Hrithik Roshan en Kareena Kapoor
9. Ranbir Kapoor en Katrina Kaif
10. Shahid Kapoor en Priyanka Chopra

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.