Standbeeld Yash Chopra onthuld

YashChopra-statue-De UTV Stars Walk heeft een nieuw standbeeld erbij: Yash Chopra. Regisseur Yash Chopra overleed vorig jaar op 21 oktober aan de gevolgen van dengue. Hij was 80 jaar. Het beeld werd onthuld in het bijzijn van familie en vrienden.

Zijn vrouw vindt het beeld erg bijzonder. “Ik wil UTV bedanken voor dit initiatief, omdat velen makkelijk worden vergeten…We hebben allemaal de neiging om dat te doen. Maar met dit beeld zullen we hem nooit vergeten. Ik vind het een erg bijzonder beeld, want hij heeft zijn favoriete pet op en staat naast zijn favoriete camera.”

Actrice Rani Mukherjee werd emotioneel toen ze sprak over haar favoriete regisseur. “Ik wil UTV bedanken voor deze eer. Het is een bijzonder groot moment voor alle mensen die van oom Yash hielden en zijn gezin. We zullen hem allemaal missen”, aldus de Mukherjee met tranen in haar ogen.

Een emotionele Uday zei dat iederen zijn vader altijd zal herinneren om zijn werk. Hij voegt toe dat het een ander gevoel is om het beeld zo te zien terwijl je hem levend hebt gekend, maar hij is blij dat zijn bewonderaars nu de mogelijkheid krijgen om Yash Chopra, ook al is het in standbeeldvorm, te aanschouwen en aan te raken.

Het beeld zal op 15 februari worden geplaatst op de Bandra promenade waar Yash Chopra in gezelschap staat van Raj Kapoor, Dev Anand en Shammi Kapoor.

De filmmaker begon zijn carrière met sociale drama’s zoals Dharamputra en Waqt en later de thriller Ittefaq. Later maakte hij succesvolle liefdesverhalen en na het succes van zijn films Daag, Kabhi Kabhie, Silsila en Chandni kreeg hij de titel King of Romance.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.