Arjun Kapoor en Alia Bhatt in 2 States

2States01Arjun Kapoor is met de opnames van 2 States begonnen aan zijn derde film, terwijl dit voor Alia Bhatt haar tweede film is. De eerste look werd recent onthuld met het bericht dat de hoofdrollen nu eindelijk vervuld zijn.

Arjun Kapoor speelt de rol van de Punjabi Krish Malhotra terwijl Alia Bhatt zich mag verdiepen in de achtergronden van haar Zuid-Indiase personage Ananya Swaminathan. Na de onthulling was er echter veel kritiek op de keus van Alia als een Zuid-Indiase dame. Het publiek twijfels of zij, met haar uiterlijk, wel geloofwaardig genoeg is om deze rol te spelen.

De film wordt geproduceerd door Karan Johar en Sajid Nadiadwala. 2 States is het regiedebuut van Abhishek Varman.

Na 3 Idiots, Hello en Kai Po Che is 2 States de vierde film gebaseerd op een boek van auteur Chetan Bhagat. 2 States: The Story of My Marriage vertelt het verhaal van een jongen en een meisje uit twee verschillende staten in India. Ze worden verliefd, maar krijgen het moeilijk wanneer ze hun ouders moeten overtuigen voor de goedkeuring van het huwelijk.

1 REACTIE

  1. Ik wist nog niet dat 2 States verfilmd zou worden!! Ik hoopte hier al heel lang op en ben dus erg benieuwd naar het resultaat 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.