Eerste trailer I Me Aur Main

I-Me-Aur-Main-Race 2 is nog maar net in de bioscopen verschenen en de volgende John Abraham film staat alweer gepland voor een release op 1 maart. I Me Aur Main is het regiedebuut van Kapil Sharma. De eerste trailer van deze film, met in de hoofdrollen John Abraham, Chitrangada Singh en Prachi Desai, is uit.

Bekijk de trailer!

Synopsis
I Me Aur Main vertelt het verhaal van de charismatische, maar zeer egoïstische Ishaan Sabharwal (John Abraham), een muziekproducent uit Mumbai.

Hij is de trots van zijn moeder (Zarina Wahib), wordt altijd beschermd door zijn oudere zus Shivani (Mini Mathur) en woont in het huis van zijn vriendin Anushka (Chitrangda Singh). Hij neemt hen allemaal voor lief!

Op een dag stort zijn mooie leven als een kaartenhuis in elkaar. Dan komt een nieuwe buurvrouw Gauri (Prachi Desai) in zijn leven. Zij leert hem relaties te waarderen. Haar visie verandert zijn leven en hij neemt het initiatief om zijn relaties te herstellen en te onderhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.