Prachtige filmposter Ram Leela

ramleela-poster01Dit weekend verscheen de eerste poster van Sanjay Leela’s Bhansali nieuwste kostuumdrama Ram Leela. De film met in de hoofdrollen Ranveer Singh en Deepika Padukone staat gepland voor een release op 29 november.

Op de poster zien we een sterk gespierde Ranveer Singh samen met Deepika Padukone, gekleed in prachtige ghagra, op een berg wapens staan met daaronder de tagline van de film: Goliyon Ki Raasleela .. Ram Leela. De film is naar verluidt gebaseerd op de Shakespeare klassieker Romeo en Juliet.

Als we op de poster kunnen afgaan dan is de regisseur weer helemaal terug in zijn element en kunnen we in november genieten van een typische Bollywoodmusical zoals we dat kennen van Sanjay Leela Bhansali.

ramleela-poster

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.